Anglia

Ez a derék blog a Nagy Mau Bácsi yahoos körlevelét hivatik helyettesiteni. Kalandos életével, söt, miegymás egyéb ügyes-bajos dolgaival kapcsolatban innen tudtok tájékozódni, okosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen. Nem hullócsillag, vágesz...

Friss hozzászólások

  • Tomekko: Itt lehet tőtögetni ügyesen:) www.filestube.com/531eadfe4d7d997403e9,g/Deep-Dish-Live-Home-Club-B... (2011.09.01. 11:18) In Memorian Home Club Budapest
  • Langsam: Úgy nézel ki azon képen amelyiken full feketébe vagy mint akit most engettek ki az ápolók!:-)))) (2008.04.29. 17:13) A Séf Mau (A La Chief Maou)
  • Mau: Fucu osztálykirándulás!!! Most jutott eszembe, mire gondolsz :) (2008.01.12. 06:40) In Memorian 9 Ardenham Street
  • Fucu: Teljes mértékben egyetértek veled, Ídes Testvírem! :)Igaz én nem vagyok akkora megszállotja a játé... (2008.01.12. 00:44) Grand Theft Auto
  • Ada, aki nem is Amazon, azok csúnyák: Vinnyogva röhögtem. :D Köszi! :D (2008.01.03. 20:40) Fogorvos

Letölthetö irományok Nektek

2007.12.31. 21:14 Mau

2007-es év legjei :)

Immáron hagyományként megpróbálom összefoglalni, mégis, mik-kik voltak azok az események-személyek, amik-akik hatással voltak rám 2007-ben.


Az év pozitiv embere:
Egyértelmüen a keresztfiam, Czoch "-=Libafiu=- Tökös" Levente.
Emlitésre méltó még Hege, Árpi, Tomi itthonról, Angliából pedig Patt, "Smoky" Mike, Big "Shooter" Bob.

Az év negativ embere:
Hála a magasságnak olyan egetveröen sok seggfejjel idén nem hozott össze a sors, tán a föbérlönket, Habibot tudom emliteni, a mekiböl azt a patkány Vinny-t, nameg a mindig bundesliga hajat viselö Michael ex lakótársunkat.

Az év pozitiv eseményei:
Saját lakásrészem épitése bármi másnál nagyobb örömben részesitett, csodaszép fürdöszobám, bámulatos konyhám, lenyügözö fütésrendszerem, illetve a fantasztikus kandallóm...ezért érdemes dolgozni, be kell valljam, érezni a frissen elkészitett lakásrészek frissssss illatát, tán az Armani Gio vetekszik az illattal.
Angol nyelvi fejlödésem idén szerintem elég derék volt, köszönhetöen Bubunak, és persze az angol közegnek, mely nap mint nap körbevesz, és belekényszerit a kommunikációba.
Kisétálni abból a fasszopó McDonaldsból tudván, hogy többet nem kell visszasétálnom, legrosszabb esetben is csak vendégként, nos, katartikus élmény volt.
Nagyon hosszú idö után (vagy 12 év) leszoktam a körömrágásról, immáron 3 hónapja "tiszta" vagyok :)

Az év negativ eseményei:
Egyértelmüen Colin McRae halála. Egy géniusz volt, östehetség, határtalan eszementséggel megfüzerezve, és egy olyan balgaság miatt kellett elmennie közülünk, mint a helikopter szerencsétlenség.
Ismételt költözködésünk úgyszintén kiboritott mint egy szarosbödönt, remélem most már sinre kerül hallgatólagosan a fedél a fejünk fölött.
Viszonylag egy pozitiv évet tudhatok magam mögött, reménykedem, ez a sorozat a következö évben sem fog megtörni.

Az év legnyagyobb zenei hatásai:
Kruder&Dorfmeister
4 Hero
Muzzaik Production

Az év zenei csalódása:
Már nekem kinos, hogy minden évben a Deep Disht kell emlegetnem, de az Ali barátunk Taipei mixe...nos...Alikám, mi a bánatos f@szt müvelsz? Elég a müvészieskedésböl, térj vissza oda, ami vagy. És ez nem a minimal techno lófasz.

Az év legnagyobb beszólásai:
Az egyiket Smoky Mike vezetö követte el, épp mentünk egyik pontból a másikba a vonattal, erre mondom neki (mivel épp elegem volt mindenböl):
-Smoky, nekem elegem van, szeretnék nyaralni, egy csodaszép, napos szigeten, szivószállal koktélt szopogatni, homokos tengerparton lábat áztatni.
-Sweepy, most is épp egy csodaszép szigeten vagy, mi a franc  bajod van?-volt a válasza.

-"I am very far from happy". Ezt volt a villám válasza életem elsö ebay-es vásárlójának, miután kézhekapta az agyonhaszált, de az aukción "új, boltból, cimkével" jellemzéssel feltüntetett pulcsimat.

-Big Shooter Bob ugye állomásfönök tisztségben tündököl. Egy nap beszélgetek vele az irodában, mire megkér, tanitsak neki egy csúnya magyar kifejezést. Na mondom legyen valami könnyü, igy a "bikafos"-ra esett választásom. Nagy nehezen megtanulta, de nála a kiejtés "biká fos"-ban nyilvánult meg. Nahát kilépek az irodából, mennék elfelé mivel végeztem, reggel révén, emberekkel már tele volt a peron. Mire egyszer csak megszólal a hangosbemondó, mint a MÁV-nál, utána pedig Bob hangja a mikrofonban: "bikááá fos" :)

-Egy másik esemény is megmosolyogtatott Vele kapcsolatban, megkérdeztem töle, mit gondol a pakisztániakról, kedveli öket, vagy sem. Na erre úgy kifakadt, mintha csak erre a kérdésre várt volna. "Utálom öket. Legszivesebben elmennék a házukba, elöször bedobnék egy füstgránátot, majd egy kézigránátot, majd berohannék a 44-es Magnumommal, lelöném az összeset, végül lelocsolnám öket disznóvérrel, mert azt ki nem állhatják". Mindeközben mutatta a mozdulatokat, mit hogy csinálna a pakikkal, egy olyan jó 120 kilós, 2 méter magas embert képzeljetek el, csöppet komikus volt :)

Az év röhögése, saját magamon:
Csöppet fáradt voltam egyik éjjel, egyik kezemben egy banán volt kinyitva, a másikban pedig a mobiltelefonom, melyen kikerestem Bubu nevét a telefonkönyvböl, hogy felhivjam. Megtaláltam a számot, lenyomtam a "hivás" gombot, majd a fülemhez emeltem a banánt :)
Azért a munkahelyemen is rötyögtem párszor saját magamon, tudva setét múltamat, és tudva, most mit dolgozom minden nap, nos, azért ez a karma maga, nem? :)


Az év játéka:
IL-2 Sturmovik, kiegészitöivel együtt. Kétségtelenül, minden kérdöjelet kizárva, a legjobb volt idén.

Az év könyve:
Winston Churchill: A Második Világháború Története.

Az év filmje:
Be kell valljam, idén nem láttam olyan filmet, ami annyira megfogott volna, hogy emlitésre méltsam. Régi örökzöldeket meg nem emlegetek, minek? Netán öregszem? :)

Az év partyja:
Lengyelországban esett meg, egy fantasztikus classic house party keretein belül. Rég hallottam ennyi kedvencet buliban, Brucklethead: The Bomb, Tori Amos: Professional Window, Fatboy Slim: Rockafeller Shank, Ultranaté: Free. Jó volt :)

Az év felismerése:
A hal kényes állat. Nagyon. Soha a büdös életbe többet halba nem fogok beinvesztálni, ezek gyorsabban megdöglenek (a gondoskodást semmibe véve), mint a tiszavirág.

Az év mottója:
"Meg kell tanulnom türelemre intenem saját magam, a céljaim elérése érdekében" (Lance Armstrong)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://mauaylesbury.blog.hu/api/trackback/id/tr14280584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása